Студенти СУРА доєднались до відкритої лекції на тему «Побудова ефективних бізнес-комунікацій»

Студенти СУРА доєднались до відкритої лекції на тему «Побудова ефективних бізнес-комунікацій»

У межах реалізації освітньо-професійних програм спеціальностей 073 «Менеджмент» та 072 «Фінанси, банківська справа, страхування та фондовий ринок» першого (бакалаврського) та другого (магістерського) ступенів здобувачі вищої освіти відвідали гостьову лекцію.

Тема лекції «Побудова ефективних бізнес-комунікацій» від громадської активістки, координаторки міжнародної молодіжної роботи та політики Національної Молодіжної Ради України Єлизавети Борискіної.

Лекторка закцентувала увагу на ролі якісних комунікацій у сучасному бізнесі. Це важливо для досягнення успіху в будь-якій галузі та для побудови позитивних відносин з партнерами, клієнтами та співробітниками.

Під час лекції детально розглянуті різноманітні канали комунікації, такі як особиста зустріч, телефонні дзвінки, електронна пошта, соціальні медіа та інші, а також на власних прикладах лектор показала, як ефективно їх використовувати в залежності від контексту.

Цікавою була інформація про важливість невербальних сигналів у комунікації, таких як жести, міміка, поза, контакт очима та інші.

Лекторкою була запропонована модель THINK для удосконалення власної комунікації.

Загалом, після лекції здобувачі удосконалили свої знання та практичні навички у сфері бізнес-комунікацій, з використанням методів оцінки ефективності комунікаційних стратегій та інструментів для визначення успішної взаємодії з аудиторією.