Студенти спеціальності 073 «Менеджмент» долучились до лекції з таймменеджменту

Студенти спеціальності 073 «Менеджмент» долучились до лекції з таймменеджменту

Студенти та викладачі кафедри менеджменту і адміністрування Східноєвропейського університету імені Рауфа Аблязова відвідали відкриту онлайн лекцію Тетяни Юр – менеджера з персоналу компанії «Бритіш Американ Тобакко Україна» на тему «Таймменеджмент та розвиток особистого бренду як конкурентна перевага компанії».

Лектор емоційно та цікаво розповіла студентам про свій шлях опанування технологіями тайм-менеджменту, ключові фактори для досягнення успіху як в особистому, так і в професійному житті.

Студенти дізналися про методи й стратегії, що допомагають оптимізувати використання часу, планувати завдання та пріоритети, подолати стрес і відволікання.

Особливо активно студенти відреагували на такі принципи раціонального використання часу як допомога (прохання допомоги в інших), рахуй (визначення найменшої шкоди від завдань), починай з важкого, не поспішай та похвала (себе потрібно хвалити за успішно виконану роботу).

Навіть попри те, що під час лекції лунала повітряна тривога, це не завадило студентам  опановувати матеріал, адже наше укриття обладнане безпровідним інтернетом, тому здобувачі освіти мають змогу безперешкодно та безпечно продовжувати навчання.

Щиро дякуємо спікеру Тетяні Юр та модераторам кафедри Державного торговельно-економічного університету за цікаву та пізнавальну інформацію, яка стане в нагоді студентам спеціальності 073 «Менеджмент» під час навчання й особливо допоможе стати успішними менеджерами.