Студенти Східноєвропейського вшанували пам’ять загиблих бійців

Студенти Східноєвропейського вшанували пам’ять загиблих бійців

Студенти і викладачі Східноєвропейського університету економіки і менеджменту долучилися до міжнародної акції «Pray For Ukraine», яка відбулася 5 вересня на території Європейської площі. Захід був організований Черкаською студентською радою, до складу якої входять студенти і нашого навчального закладу.

Черкаська молодь вирішила нагадати всім жителям міста про ті страшні події, які зараз відбуваються на сході країни, і вшанувати пам’ять загиблих воїнів. Учасники заходу запалили понад 500 свічок і всі разом виконали молитву за Україну.

– Ми хочемо жити під мирним небом у своїй незалежній, вільній, єдиній Україні. Ми молимося за неї і просимо Бога вберегти нашу землю від війни. Молимося за мужніх бійців, справжніх чоловіків, які не шкодуючи свого життя, захищають цілісність нашої Батьківщини, – кажуть студенти університету.

37 (2)

Організатори акції щиро подякували всім присутнім і зазначили, що не збираються складати руки, а вже починають працювати над наступним заходом на підтримку учасників АТО.