Студенти Східноєвропейського на практичному навчанні в Буковелі!

Студенти Східноєвропейського на практичному навчанні в Буковелі!

Туристичний комплекс "Буковель" люб'язно надав можливість для практичного навчання студентів спеціальностей "Туризм" та "Готельно-ресторанна справа" Східноєвропейського університету.

Буковель – найбільший, найкращий і найсучасніший гірськолижний курорт України. Цьому курорту немає рівних в Україні за рівнем інфраструктури, кількістю витягів та якістю трас.

Студентство вражене асортиментом цікавих розваг у Буковелі: крім сноубордів і лиж, тут пропонують сноутюбінг, Big Airbag, зорбінг, катання на ковзанах, гідроциклах, вейкборд, картинг-центр тощо. Ті, хто бажає урізноманітнити відпочинок і отримати нові враження, можуть замовити екскурсії схилами курорту на ратраках.

Курорт може похвалитися висококласними готелями, багатоповерховими паркінгами, ресторанами з неймовірно смачною кухнею, яку молодь мала  приємність продегустувати.

Упродовж навчального інтенсиву в Буковелі студенти ознайомилися з номерним фондом, основними й додатковими послугами готелів різних категорій, особливостями організації обслуговування сніданків на базі ресторану Salo; вивчили структуру й специфіку функціонування  відпочинкового комплексу VODA club на березі озера Молодості; з'ясували специфіку роботи двох видів лазнь (римська, фінська), організацію роботи Pool-бару; ознайомилися з правилами користування послугами канатних доріг, функціональним призначенням і принципом роботи витягів. Також з'ясували особливості бронювання котеджів та апартаментів Bukovel Residence й довідалися про специфіку програми лояльності для гостей і систему знижок у ТК «Буковель».

Буковель ошелешив живописними пейзажами, розкішною інфраструктурою й переконав у тому, що в будь-який сезон тут не нудьгуватиме жоден турист!