Студенти Східноєвропейського університету – лідери, які навчаються фінансовій грамотності

Студенти Східноєвропейського університету – лідери, які навчаються фінансовій грамотності

Одним із основоположних пріоритетів Східноєвропейського університету є виховання високоосвічених професіоналів, які приділятимуть значну увагу саморозвитку та самоосвіті, що стане для них підґрунтям успішної кар’єри в майбутньому.

Так, відповідно до програми «Розширення підприємницьких та лідерських можливостей для жінок», 14–15 квітня студенти Східноєвропейського університету взяли участь у тренінгах з фінансової грамотності та розвитку лідерських якостей. Теми тренінгів: «Як ефективно управляти власними фінансами», «Як збільшити свої доходи та досягти фінансової впевненості», «Як розпочати власний бізнес», «Жіноче лідерство на користь громади».

Даний проект реалізується Українським жіночим фондом за підтримки Програми розвитку фінансового сектору (USAID/FINREP-II) у співпраці з місцевими партнерами – жіночою організацією «Славія» та Черкаським жіночим центром.

Східноєвропейський університет успішно розширює свої зв’язки як в Україні, так і за її межами та активно сприяє і допомагає студентам досягти процвітання в майбутній професії.