Студенти кафедри менеджменту і адміністрування долучилися до відкритої лекції

Студенти кафедри менеджменту і адміністрування долучилися до відкритої лекції

Студенти та викладачі кафедри менеджменту і адміністрування доєднались до відкритої онлайн лекції на тему «Сучасні форми комунікації між органами виконавчої влади і інститутами громадянського суспільства» від Михайла Карнакова – начальника відділу комунікацій з громадськістю, заступника директора Департаменту внутрішньої політики Одеської міської ради.

Спікер акцентував увагу на тому, що в сучасному світі взаємодія між органами влади та громадськими організаціями стає все важливішою для забезпечення взаєморозуміння, співпраці та досягнення спільних цілей.

Крім того, сучасні технології надають різноманітні можливості для комунікації, включаючи електронні платформи, соціальні мережі, відеоконференції тощо. А залучення громадськості до процесу прийняття рішень сприяє збільшенню відкритості та прозорості у владних структурах.

Дякуємо спікеру та модераторам навчально-наукового інституту прикладної економіки та менеджменту ім. Г.Е. Вейнштейна Одеського національного технологічного університету за цікаву лекцію, яка зорієнтована на важливість розроблення стратегії комунікацій, які враховують потреби та інтереси обох сторін, забезпечують ефективну взаємодію та сприяють досягненню спільних цілей. А вивчення сучасних форм комунікації між органами виконавчої влади та інститутами громадянського суспільства допомагає зрозуміти майбутнім менеджерам важливість взаємодії між цими сторонами, сприяє розвитку демократії та підвищенню ефективності державного управління.