Студентам презентували університетський дрес-код

Студентам презентували університетський дрес-код

Учора центр культури і дозвілля університету провів для студентів тренінг, присвячений дрес-коду.

Культура зовнішнього вигляду студента нічим не відрізняється від стандартної культури зовнішнього вигляду, якому має слідувати кожна людина. Студент може дотримуватися різних стилів одягу, будь це класика, casual, екостиль, мінімалізм, арт-деко, препі тощо. Головне, щоб одяг відповідав елементарним нормам і правилам етикету. Чиста випрасувана сорочка завжди виглядає охайно, урочисто і справляє гарне враження. Вона актуальна скрізь - як кажуть, "просто і зі смаком". А от спортивний костюм виглядає доречно у спортивній залі, а не під час занять у вищому навчальному закладі. Ці та інші рекомендації було продемонстровано студентам у  фотопрезентації.

Родзинкою тренінгу стало дефіле у виконанні студентів. Спочатку вони презентували присутнім одяг в межах дрес-коду, а потім показали «модні луки», в яких не варто приходити до навчального закладу. В останньому виході було акцентовано увагу на порваних джинсах, шортах, коротких спідницях, пляжному взутті та одязі, призначеному для спорту.

Сподіваємося, що наші студенти врахують надані рекомендації і стануть більш ретельно обирати одяг, аби виглядати стримано, стильно і комфортно водночас.