Співпраця поколінь у Східноєвропейському університеті

Співпраця поколінь у Східноєвропейському університеті

Випускниця Східноєвропейського університету Дарина Блуд успішно займається власним бізнесом у сфері туризму та наймає на роботу наших студентів.

Дарина Блуд здобула вищу освіту за спеціальністю «Туризм». Після закінчення університету у 2009 році заснувала в Черкасах туристичну агенцію Maya-Travel. Із метою підбору кадрів звернулася на рідну кафедру, оскільки була впевнена, що тут готують не лише кваліфікованих фахівців, а й виховують творчих особистостей. Адже, окрім професійних компетенцій, персонал у сфері туризму має бути ініціативним, з творчою віддачею, здатним зацікавити клієнта і переконати користуватися послугами саме тієї фірми, яку представляє.

Під час стажування в Maya-Travel добре зарекомендувала себе студентка кафедри туризму Наталія Василенко. Дарина Блуд запропонувала їй вакантну посаду менеджера, на яку дівчина погодилась і працює там більше року. Зараз Наталія закінчує 4 курс бакалаврату і вже має роботу за спеціальністю. Переддипломну практику проходила теж за місцем роботи, що значно сприяло підготовці якісної дипломної роботи, аджеоб’єкт дослідження вже був нею досконало вивчений «зсередини».

66442 (2)

Цей приклад є результатом тісного зв’язку кафедри зі своїми випускниками та її прагнення надати студентам добрий професійний старт.