Спільнота випускників СУЕМ завітала до альма-матер

Спільнота випускників СУЕМ завітала до альма-матер

Сьогодні Східноєвропейський університет зустрічав дорогих гостей – своїх випускників, які приїхали до Альма-матер із різних регіонів країни. Вони навчалися у різні роки, за різними спеціальностями, та всіх їх гуртує щира любов до Східноєвропейського, до якого вони назавжди прикипіли серцями і де отримали путівку у професійне життя.

Зі словами привітань звернувся ректор Сергій Шамара, який розповів про здобутки й успіхи університету й зазначив, що прославляють і примножують його славу не лише викладачі та студенти, а й випускники.

Випускники з посмішкою на вустах згадували роки, проведені за університетською лавою, цікаві лекції, практики, сесії, улюблених викладачів і життя в гуртожитку. Зокрема, своїми спогадами і досягненнями в професійному житті поділилися Яна Крат (спеціальність «Переклад», 2013 рік випуску), Микита Величко та Роман Підгорний (спеціальність «Правознавство», 2013 рік випуску), Надія Манілова (спеціальність «Економіка підприємства», 2012 рік випуску), Наталія Кравченко (спеціальність «Дизайн», 2010 рік випуску) та випускник Коледжу економіки і управління Ігор Костюк (спеціальність «Економіка підприємства», 2013 рік випуску).

Випускники ще довго не розходилися – спілкувалися, заходили на свої кафедри, жартували, згадували минуле і, звичайно ж, домовлялися про нову зустріч улітку.