Смачна випічка для доброї справи: студенти знову організували благодійний ярмарок

Смачна випічка для доброї справи: студенти знову організували благодійний ярмарок

Татарів – одне з наймальовничіших місць в Україні. Суміш гірського повітря, води й екологічно чистих лісів Карпат робить Татарів оптимальним місцем для лікування хвороб дихальної системи.

Знаний Татарів не тільки лікувальними принадами, а й архітектурними. Чого тільки варта церква святого великомученика Димитрія Солунського, побудована 1870 року. Це одна з найдавніших пам’яток архітектури національного значення, що збереглися до сьогодні.

Молодь була вражена відкритістю й гостинністю жителів Татарова, які ласкаво запрошують до рідного краю всіх охочих, аби відчути силу та красу Карпат. Власники туристичного комплексу «Лаванда Country Club», готелів «Villa Billa», «Пацьорка» та «Коруна» ознайомили студентів із номерним фондом, продемонстрували розмаїття послуг для відпочивальників, закцентували увагу на чималій кількості туристичних маршрутів та їхніх особливостях.

– Тут радо зустрінуть і розкажуть про те, чого немає в книжках, – діляться враженнями від навчальної мандрівки студенти СУЕМ. – Гордість переповнює, коли чуєш і бачиш, що є ще в Україні таке місце, де не тільки відчайдушно бережуть природу, шанують українські традиції, мають відкриту щиру душу, а й діляться цим з усіма охочими.

Благодійний ярмарок «Дари осені» провели сьогодні у Східноєвропейському університеті економіки і менеджменту. Зібрані кошти студенти передадуть на допомогу онкохворим дітям.

На ярмарку було все, що душа забажає – пироги, тістечка, печиво, вишукані десерти. Усе це зроблене руками молоді, котра охоче долучилася до проведення благодійної акції. Для начинки використовували традиційні «дари осені» – яблука, груші, сливи тощо. Чудово смакував із цими солодощами трав’яний чай, привезений студентами з Карпат. Кафедра готельно-ресторанної справи та туризму здивувала смачним і корисним смузі з гарбуза, апельсинів і бананів. Також ярмарковий стіл був доповнений фруктами й домашньою консервацією на будь-який смак. Особливої теплоти й душевності ярмарку додало сервірування столу з використанням елементів осіннього декору: калини, листя клену, грецьких горіхів.

Ректор університету Сергій Шамара наголосив на благородній місії проведеного заходу та подякував студентам і викладачам, які так активно до нього долучилися.