Безмежно вдячна своєму університету, особливо викладачам кафедри теорії і практики перекладу, за здобуті знання, любов і доброту, якими вони мене наділили. Завдяки їм я відкрила себе й свої можливості, навчилася вірити в себе та впевнено здобувати перемоги.

ЯНА ДІКАЛОВА,

випускниця 2013 року,

магістр філології, перекладач і викладач

двох іноземних мов,

учитель англійської мови 2 категорії

Черкаської гімназії № 9 ім. О. М. Луценка

Мої викладачі постійно надихали мене, вчили бути кращою, а головне – підтримували мене в усіх починаннях. Навички, вміння і знання, отримані під час навчання, допомогли мені реалізувати себе в житті.

Зараз працюю вчителем англійської мови в гімназії. Я ставлюся до своїх учнів так, як до мене ставилися мої дорогі викладачі. Я не лише навчаю, а ще й віддаю їм своє тепло і любов. Як ведуча постійно беру участь у всіх заходах гімназії. Два роки виконувала обов'язки організатора. Вільно почуватися на сцені мене теж навчив мій рідний університет.

995 (1)

Продовжую займатися науковою діяльністю. Написала методичний посібник «Використання ІКТ для активізації навчальної діяльності учнів початкових класів на уроках англійської мови». Моя робота перемогла на міському фестивалі педагогічних технологій «Зернини досвіду» і буде представлена на обласному етапі. Я намагаюсь постійно розвиватися і самовдосконалюватися, проводжу показові й інтегровані уроки, беру участь у семінарах і конференціях. Писати наукові роботи я також навчилася в університеті. До речі, в 2012 році моя робота перемогла в стипендіальній програмі «Завтра. UA» Фонду Віктора Пінчука.

Тому я завжди з гордістю всім кажу, що закінчила Східноєвропейський університет. Я пишаюсь своїм університетом!