Славське гостинно приймає викладачів і студентів Східноєвропейського університету

Славське гостинно приймає викладачів і студентів Східноєвропейського університету

Тиждень дуального навчання студентів кафедри готельно-ресторанної справи та туризму Східноєвропейського університету продовжився у селищі Славському Львівської області. Сприятливий клімат, гірські масиви, велика кількість різноманітних гірськолижних трас, витяги, мальовничі краєвиди, численні готелі перетворили цей курорт в один із найпопулярніших в Україні.

У ході навчальної мандрівки студенти ознайомилися з розміщенням, інфраструктурою, асортиментом послуг і категоріями номерів таких готелей і пансіонатів, як "Славський","Слов'янка", "Карпатський затишок", "Лагуна", "Зербань", "Бойківська хата", "Крокус-Люкс", "Перлина Карпат", "Ліліанна".

За новими знаннями й практичними навичками студенти також вирушили до гірськолижного курорту "Захар Беркут", який є гордістю регіону і знаходиться в серці Карпат, неподалік від Славського в с. Волосянка. Родзинкою комплексу є готель і ресторан "Високий Верх" на вершині гори, а також крісельний витяг зі спареними кріслами, бугельні витяги та система гірськолижних трас.

Особливо вразив молодь готельно-відпочинковий комплекс "Вежа Ведмежа", оточений гірськими схилами та кришталево чистою гірською річкою. Комплекс дарує насолоду тиші й спокою своїм гостям, надає чудову можливість усамітнитися з природою.