Східноєвропейський університет привітав зош №21 із 50-річним ювілеєм!

Східноєвропейський університет привітав зош №21 із 50-річним ювілеєм!

23 жовтня в палаці культури «Дружба народів» відбулося урочисте святкування 50-річчя з дня заснування Черкаської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №21.

Східноєвропейський університет активно співпрацює з 21-ю школою, її директором – Світланою Анатоліївною Осадчою, вчителями та учнями. Із «золотим» ювілеєм колектив навчального закладу від імені керівництва університету прийшла привітати директор інституту менеджменту Ія Борисівна Чудаєва.

– Із року в рік педагоги Вашої школи передають свої знання і досвід дітям, слугують прикладом високої моральності, чесного і сумлінного ставлення до праці. Зичимо школі подальшого процвітання, всьому колективу – міцного здоров’я, життєвих і творчих сил, благополуччя, вдячних і талановитих учнів! – звернулася до директора школи пані Чудаєва.

Щирі слова привітань на адресу школи-ювіляра прозвучали від заступника голови – керівника апарату облдержадміністрації Віталія Коваля, секретаря міської ради Олександра Радуцького, директора Департаменту освіти і науки ОДА Валерія Данилевського, директора Департаменту освіти та гуманітарної політики міської ради Марини Бакланової, голови Черкаського обласного об’єднання організацій роботодавців Бориса Райкова, голови правління ПАТ «Азот» Віталія Склярова та інших почесних гостей.

Привітання і вручення нагород перепліталися з насиченою концертною програмою, в якій брали участь учні, випускники, педагоги школи, жителі міста. Тут було все: чудові співи, запальні та ліричні танці, гумористичні вірші першокласників і навіть малювання піском. А квіти, подарунки, приязні усмішки і бурхливі оплески додали цьому святу атмосфери справжнього дня народження!