Розвиток творчості – запорука успіху

Розвиток творчості – запорука успіху

19 вересня 2013 року команда студентів Центру курсової підготовки університету в кількості 35 осіб (у складі студентів, викладачів та випускників) брала участь у Відкритому чемпіонаті України з перукарського мистецтва «Кубок Києва – 2013», який проходив у Міжнародному виставковому центрі м. Києва.

Участь у конкурсі брали більше 300 учасників з Донецька, Дніпропетровська, Вінниці, Харкова, Луганськ, Одеси, Києва, Ялти та Черкас.

Від університету виступала команда з п’яти випускників у трьох номінаціях: «Весільна зачіска», «Жіноча сучасна зачіска «Нова коса» та «Стильні кудряшки». У двох номінаціях наша команда отримала почесне ІІІ місце.

Найвищим досягненням у цьому році стало ІІІ місце, яке посіла серед 30 учасників в номінації «Жіноча сучасна зачіска «Нова коса» випускниця Юлія Тиховод,  та ІІІ місце, яке посіла Наталія Галка в номінації «Весільна зачіска».

Команда університету отримала запрошення на участь у відкритому Чемпіонаті з перукарського мистецтва на Кубок Росії «Невские берега», який відбудеться 26–29 вересня 2013 року.

Університет як активний учасник, що підготував десятки переможців чемпіонатів, був нагороджений дипломом.