Професор Задорожний отримав медаль від мера

Професор Задорожний отримав медаль від мера

12 квітня 2023 року, Іван Степанович Задорожний, доктор технічних наук, професор, отримав медаль «За сумлінну працю» від Черкаської міської ради.

Нагорода була вручена головою міської ради, Анатолієм Бондаренком. Протягом 30 років Іван Степанович, професор, заслужений працівник освіти, працював на кафедрі Менеджменту і адміністрування в Східноєвропейському університеті імені Рауфа Аблязова.

Його дослідження та публікації зосереджені на теорії та методології інституціонального менеджменту в соціально-економічних системах в параметрах національної економічної моделі та в умовах глобалізації.

photo_2023-04-13_18-43-22

Іван Степанович Задорожний є випускником МДТУ ім. Баумана. автором більш ніж 260 наукових робіт, зокрема 30 монографій і навчальних посібників, а також більш ніж 60 патентів на винаходи. До того ж, він запровадив більш ніж 17 комплексів та систем в промислове виробництво, що підтверджує його успішність як дослідника і практика.

На сьогоднішній день, професор викладає такі дисципліни, як «Управління змінами», «Управління проєктами» та «Управління інноваціями», що стали надзвичайно актуальними в сучасному світі.

photo_2023-04-13_18-42-40

Іван Степанович Задорожний - це приклад професіоналізму та відданості науці. Нагорода, яку він отримав, - заслужене визнання його великих досягнень в науковій галузі, а також його праці та внеску у розвиток соціально-економічних систем.