Підсумкове засідання вченої ради 2012-13 академічного року

Підсумкове засідання вченої ради 2012-13 академічного року

Червневе засідання Вченої ради Східноєвропейського університету було присвячено ряду питань наукового, навчально-організаційного та стратегічного характеру.

На початку засідання завідувач кафедри ландшафтного дизайну Ю.Б. Борисов і доцент цієї ж кафедри М.К. Демессіє презентували наукову доповідь “Дослідження основних етапів формування та вдосконалення ландшафтно-паркової культури в Україні”, яка викликала неабиякий інтерес.

Другим питанням було розглянуто звіт доктора економічних наук С.О. Савченка про його наукову діяльність. Третім і четвертим питанням були розглянуті відповідно звіт про роботу Вченої ради у 2012-13 н.р. та про виконання рішень Вченої ради.

Насамкінець ректор Університету  і президент навчального закладу, професор Р.А. Аблязов виконали приємну місію з нагородження колег. Зокрема, диплом кандидата економічних наук було урочисто вручено Д.В. Глінкіній, почесну грамоту Черкаської обласної державної адміністрації – доктору економічних наук Г.О. Ус, а грамоти Департаменту освіти і науки Черкаської ОДА – директору Юридичного інституту І.Г. Оксьому, директору Коледжу економіки і управління С.О. Шамарі, завідувачу кафедри обліку і аудиту та маркетингу Д.В. Глінкіній.

Академічний рік члени Вченої ради традиційно підсумували висадженням дерев. Цього разу це була калина, висаджена поряд із погруддям Тараса Шевченка, встановленим 21 червня 2013 р. в рамках проведення року Великого Кобзаря у Східноєвропейському університеті.