Перспективне майбутнє студентства Східноєвропейського університету

Перспективне майбутнє студентства Східноєвропейського університету

З метою розвитку української молоді, зміцнення інститутів демократії та дотримання прав людини, 27 лютого Східноєвропейський університет економіки і менеджменту та «Всеукраїнське громадське об’єднання Інститут «Республіка» підписали меморандум про співпрацю.

Студенти Східноєвропейського університету з радістю відгукнулись на можливість стати учасниками публічних тематичних заходів з відомими успішними особами.

Такого роду заходи позитивно впливають на світосприйняття та дають більшу обізнаність молоді в політичній, економічній та інших сферах життєдіяльності громадян.

На сьогодні досить велике поширення серед студентів України набули дебати як навчальний формат та просто командна гра, покликана розвивати ораторські та аналітичні здібності.

Тому, 25 березня студенти Східноєвропейського університету економіки і менеджменту спільно з Всеукраїнським громадським об’єднанням «Інститут Республіка», Всеукраїнською ініціативою «Активна громада» та Черкаським дебатним клубом стануть учасниками Британських парламентських дебатів. В даному заході прийматимуть участь також студенти Черкаського національного університету ім.. Б.Хмельницького, Черкаського бізнес коледжу та Черкаського державного технологічного університету.

Дебати спрямовані на політичну просвіту молоді, де вони зможуть висловити всі свої думки та наукові напрацювання в режимі експромт, адже тему студенти дізнаються безпосередньо перед початком дебатів. Перед участю в дебатах учасники пройдуть тренінг-зустріч з тренерами по такого роду дебатах.

У британських парламентських дебатах беруть участь чи не всі міста України, адже захід реалізовується в рамках міжнародного проекту. Серед них представники із Черкас. Переможці виходять на участь в національних дебатах в Києві, що відбудуться в комітетах ВРУ і транслюватимуться на національному телеканалі. Переможці отримають цінні подарунки, досвід, нові знання та шанс вступити на омріяний успішний  кар’єрний шлях.

Інтернет-видання «Інфоміст» та ОТРК «Рось» виступатимуть інформаційними партнерами заходу.

Східноєвропейський університет бажає своїм студентам успіху в дебатах та кар’єрного зросту в своїх професійних сферах.