Онлайн-лекція від Charles K. Whitehead - «Basics of Derivatives»

Онлайн-лекція від Charles K. Whitehead - «Basics of Derivatives»

31 січня 2024 року викладачі кафедри маркетингу, фінансів, банківської справи та страхування та здобувачі освіти другого (магістерського) рівня вищої освіти спеціальності «Фінанси, банківська справа, страхування та фондовий ринок» долучились до онлайн-лекції від професора бізнес-права Корнелльської юридичної школи імені Майрона К. Тейлора

Лекцію провів директор-засновник програми «Право, технології та підприємництво» у Корнелльському технологічному інституті, доктора юридичних наук Charles K. Whitehead – «Basics of Derivatives» (Основи похідних інструментів). 
Дякуємо пану Чарльзу за цікаву та змістовну лекцію, актуальність якої визначена зміною назви спеціальності та включення питань функціонування фондового ринку та його інструментів до обов’язкових компонент Освітньої програми підготовки здобувачі другого (магістерського) рівня вищої освіти зі спеціальності «Фінанси, банківська справа, страхування та фондовий ринок».

Учасники лекції, не лише отримали відповіді на питання використання свопів, деривативів та ф’ючерсних контрактів тощо, але й були відзначені сертифікатами. Так, наш здобувач, Віталій Карайбіда, та викладачі також отримали підтверджуючі сертифікати учасників.

Дякуємо Ukraine Global Faculty за чудовий захід.