Навчання за спеціальністю «туризм» цікаве і різнобічне!

Навчання за спеціальністю «туризм» цікаве і різнобічне!

Туризм – перспективна спеціальність. Праця в туристичній сфері одна із найбільш оплачуваних, є можливість відвідати величезну кількість країн, вона не рутинна, одноманітна, а цікава та різнобічна.

Водночас вимагає від спеціаліста у сфері туризму спеціальних навичок, професійної комунікації, обізнаності, відповідальності та постійного самовдосконалення, швидкого вирішення проблемних питань.

Особливий акцент в освітньому процесі звернено на професійно-практичну підготовку студентів. Практика передбачає ознайомлення з реальними умовами функціонування підприємств туристичної сфери, з нормативною документацією, що регулює їхню діяльність, оформленням первинних документів, новими формами обслуговування споживачів у туристичних підприємствах, надбання професійних вмінь і навичок фахівця з технології туристичного обслуговування.

Під час практики студенти виконують професійні обов’язки менеджерів, екскурсоводів, аніматорів, гідів-перекладачів та ін.

Географія проходження практики наших студентів із кожним роком розширюється. Вихованці кафедри вже неодноразово проходили стажування в Німеччині, Греції, Туреччині. Причому за кордоном практиканти отримують ще й гідні зарплати та мають змогу відпочити в курортних місцевостях і помилуватися їхніми мальовничими краєвидами.

Безумовною запорукою успішної професійної діяльності фахівців у туристичній галузі є знання кількох іноземних мов та здатність вільно ними спілкуватися. Саме тому навчальним планом передбачено поглиблене вивчення двох іноземних мов (англійська та німецька).

Випускники спеціальності «Туризм» працюють у туристично-рекреаційному господарстві на посадах директора комплексу (оздоровчого, спортивного, туристського), керівника туристичного підприємства, завідувача бюро (подорожей, екскурсій), начальника туристської бази, консультанта з туризму, спеціалістів в органах державної влади і місцевого самоврядування, менеджерів турфірм, екскурсоводів тощо.

Якщо ви бажаєте здобути якісну освіту, що відповідає європейським стандартам, Східноєвропейський університет чекає на вас!