Науково-технічна бібліотека СУЕМ - унікальна складова навчального процесу студентської молоді!

Науково-технічна бібліотека СУЕМ - унікальна складова навчального процесу студентської молоді!

Інформаційна складова – визначальна  характеристика сучасного суспільства. Студент та інформація – взаємообумовлені елементи навчального процесу.

Східноєвропейський університет економіки та менеджменту розвивається в контексті суспільних викликів і має в своїй структурі потужний інформаційний центр – науково-технічну бібліотеку. Бібліотека – це давно не тільки книги. Сьогодні – це інформаційна база для забезпечення ВСІХ дисциплін, що викладаються в нашому закладі.

Бібліотека Східноєвропейського університету економіки та менеджменту – це інформаційний ресурс, за допомогою якого формуються кваліфіковані сучасні фахівці.

Для самостійної роботи студентів передбачено читальний зал наукової літератури, читальний зал періодичних видань, електронна бібліотека.

Сприяє самостійній роботі – методичний кабінет з повною базою супроводжуючих матеріалів дисциплін, що викладаються в нашому університеті. Методичний кабінет – це навігатор для студентів на теренах пізнання своєї спеціальності.

Європейські освітні принципи передбачають значну частину самостійної роботи студентів.   Наші студенти не шукають ДЕ? (У нас Є науково-технічна бібліотека ) Не шукають ЯК? (Тому що комп’ютерне забезпечення задовольняє ВСІХ) Вони досліджують СУТНІСТЬ предмета!