На кафедрі дизайну впроваджено курс 3DS max-графіки

На кафедрі дизайну впроваджено курс 3DS max-графіки

Сучасний дизайнер має безліч необмежених можливостей для творчості та реалізації у професії. Це добре розуміють на кафедрі дизайну Східноєвропейського університету. Тут не лише дбають про планову підготовку студентів, а й надають їм можливості оволодівати додатковими знаннями та навичками від провідних спеціалістів галузі із різних напрямків дизайну.

Саме тому для ефективної роботи ННВЦ кафедри дизайну було запрошено до співпраці цифрового художника/CG artist у сфері CG (computer graphics) Миколу Петренка, який успішно працює у сфері комп'ютерної графіки та комп'ютерних ігор із провідними компаніями як України, так і США, ОАЕ, інших країни світу.

Адже 3ds MAX – це повнофункціональна професійна програмна система для створення і редагування тривимірної графіки і анімації. Вона містить найсучасніші засоби для художників і фахівців у галузях дизайну та мультимедіа. 3ds MAX використовується для створення інтер'єрів приміщень,  рекреаційних та ландшафтних зон відпочинку, садових композицій, комп'ютерних ігор, тривимірних анімаційних мультфільмів, рекламних роликів тощо. За допомогою даного редактора зроблено безліч візуальних спецефектів для кінофільмів та мультфільмів.

Відтепер юні дизайнери – студенти І-V курсів кафедри мають можливість поглибити свої знання з курсу 3ds MAX і сучасного комп'ютерного моделювання. Діяльність роботи ННВЦ конкретно допомагає подальшій адаптації в професії та працевлаштуванню випускників кафедри.