Місто, яке зустрічає тебе посмішкою і лагідним «привіт!»

Місто, яке зустрічає тебе посмішкою і лагідним «привіт!»

11–13 жовтня студенти Східноєвропейського університету знову відвідали Львів – одне з найкрасивіших міст України.

Пішохідна екскурсія розпочалася центром міста – Площею Ринок, своєрідним музеєм під відкритим небом, де витає дух середньовічного Львова, де кожен будинок є пам’ятником.

Наші туристи відвідали Італійський дворик, побачили колишню резиденцію родини Потоцьких, пройшлися коридорами Львівського національного університету імені Івана Франка та з великим задоволенням прослухали оперу Д. Верді «Аїда» у Львівському театрі опери та балету ім. С. Крушельницької.

Не залишив байдужими туристів Домініканський Собор (Церква Пресвятої Євхаристії), архітектурний ансамбль собору Св. Юра, Латинський кафедральний собор, Вірменський собор, Бернардинський монастир.

Туристи відвідали старовинну аптеку у центрі Львова «Під чорним орлом», а музей зброї «Арсенал» відвідали поціновувачі зброї та фортифікаційних споруд. 

Зачарував туристів і нічний Львів. В парку «Високий замок», що розташований на Замковій (Княжій) горі, ми милувалися красою і вогнями нічного міста. 

Гастрономічна екскурсія містом відкрила для туристів багато тематичних закладів, таких як «Криївка», «Дім Легенд», «Копальня кави», Львівська майстерня шоколаду. Всі ці заклади пропонують різноманітні львівські смаколики та дивують цікавими шоу-програмами. Відвідавши місто Лева, туристи переконалися, що Львів – це дім, у якому завжди затишно.