“Матч легенд”: колежани реваншувалися!

“Матч легенд”: колежани реваншувалися!

Виправдав усі сподівання “Матч Легенд”, який провели 4 грудня 2014 р. футзальні збірні команди Адміністрації Східноєвропейського університету (СУЕМ) та викладачів Коледжу економіки і управління (КЕУ).

Глядачі мали можливість відчути всю амплітуду емоцій: від засмучень улюбленими командами до радощів забитим голам. Гру судив уже відомий у спортивних колах суддя, студент-правник Микола Кінішенко.

Перший тайм, як і годиться, на паркеті домінували досвідченіші гравці СУЕМ. Простріл із флангу ефектно на дальній штанзі замкнув Валерій Данилевський. Суемівці злагоджено катали м’яча і до кінця першої 20-хвилинки вели вже 2:0. Другий гол на рахунку Віктора Миколенка. Вболівальники коледжу пішли на перерву засмучені. Надто – з-за декількох моментів, які не реалізувала їхня команда.

На початку другого тайму збірні влаштували обмін голами. Сергій Шамара пройшов кількох захисників і проштовхнув м’яча у ворота Вл. Тогобіцького (2:1). У відповідь команда СУЕМ розіграла чергову комбінацію і Віктор Миколенко знову збільшив розрив до двох м’ячів.

Далі гра пішла, як на гойдалках: команди почали грати у відкритий і авантюрний футбол. “Верхній пресинг” від КЕУ був більш результативним. За 5 хвилин до кінця матчу удари від Володимира Швеця і Сергія Шамари (двічі) були влучними. Так колежани зрівняли рахунок і навіть повели у ньому (3:4). За хвилину до кінця матчу Швець “вколотив” суперникам ще одну сферу (3:5), а за СУЕМ досить курйозний гол забив Віталій Руденко (4:5). Коледж перемагає!

Нагадаємо, що минулого року збірна викладачів Коледжу програла Адміністрації СУЕМ із рахунком 5:8, ведучи 5:3 після першого тайму. Тож, цього четверга відбувся реванш. Далі буде.

Команди:

СУЕМ – Тогобіцький Владислав, Данилевський Валерій, Смаглій Віталій, Руденко Віталій, Миколенко Віктор.

КЕУ – Лисенко Олег, Десятніков Іван, Швець Володимир, Шамара Сергій, Харитонов Віталій.

Голи:

Данилевський, Миколенко (2), Руденко – Шамара (3), Швець (2).