Майбутні готельєри і ресторатори поглиблюють знання з фаху

Майбутні готельєри і ресторатори поглиблюють знання з фаху

Студенти кафедри готельно-ресторанної справи Східноєвропейського університету продовжують опановувати фахові знання, вивчаючи сферу гостинності.

Окремим напрямом для здобуття практичного досвіду майбутніх працівників сфери готельного і ресторанного бізнесу є екскурсійні подорожі, виїзні лекційні заняття і тренінги.

Днями за новими знаннями студенти Східноєвропейського вирушили до готелю «Оптіма». Це сучасний міський готель рівня «3 зірки» бренда Reikartz Hotel Group, розташований в центрі Черкас. Зустріч була присвячена інноваційним технологіям у готельно-ресторанному бізнесі, що використовуються цією мережею.

Студенти довідалися про всі деталі основних технологічних циклів: бронювання, реєстрації, прибирання номерів, надання ресторанних та інших додаткових послуг.Ознайомилися з інфраструктурою готелю та облаштуванням номерів різних категорій.

Уроки безцінного досвіду роботи у професійній сфері молодь отримала від Семківа Дмитра Ярославовича – керівника центрального блоку мережі Reikartz. Він поділився з вихованцями СУЕМу історією власного успіху та розповів, як відкрив два п’ятизіркові готелі у Львові.

Студенти-бакалаври цікавилися питаннями управління готелем, організації роботи його структурних підрозділів, маркетингової політики тощо. Отримані відповіді допоможуть їм під час написання дипломних робіт.

Також упродовж екскурсії студенти відвідали ресторан французької та італійської кухні «Прованс», де гості можуть не лише відпочивати за коктейлем чи переглядати футбольні матчі, а й проводити ділові зустрічі.

Готель «Оптіма» став дійсно цікавим місцем для отримання професійних знань майбутніми фахівцями. Кафедра готельно-ресторанної справи подякувала адміністрації готелю за теплий прийом, а також за співпрацю в напрямку проходження практики і подальшого працевлаштування студентів.