Команда Східноєвропейського університету з футзалу “Хвиля-СУЕМ” стала чемпіоном Черкаської області!

Команда Східноєвропейського університету з футзалу “Хвиля-СУЕМ” стала чемпіоном Черкаської області!

Як і передбачалося, у “фіналах” наш колектив очікували міцні суперники. Проте і в півфіналі, й у фіналі гравці “Хвилі” виклалися на повну і неймовірно зіграли передовсім в обороні. Але все по порядку.

Суперник в 1/2 фіналу “Спартак” із Золотоноші спробував зіграти в атакувальній манері. “Відкритий футбол”, за якого б обидві команди пішли у розмін, схоже, його влаштовував. Але наші хлопці не форсували подій і грамотно чекали на свої моменти, тримаючи м’яч під контролем.

Мотор команди Микита Осика забив свій м’яч і за рахунку 1:0 команди пішли на перерву. У другому таймі знову зав’язалася боротьба, в якій Спартак усе шукав свої моменти. Але гол Вадима Добровольського укріпив перевагу “хвилястих”. Перебравши фолів, золотонісці отримали 10-метровий у свої ворота, проте наші хлопці не скористалися цією можливістю. Натомість скористався Віталій Зоря, коли фолів перебрала вже “Хвиля”. За дві хвилини до кінця матчу рахунок 2:1 не влаштовував наших спортсменів, – тому вони наростили темп і голами Микити Агаріна і Владислава Зєнкова довели справу до логічного завершення. Перемога на класі і “Хвиля-СУЕМ” – у фіналі!

ПІВФІНАЛ

Хвиля-СУЕМ 4 : 1 Спартак

Голи: Осика, Добровольський, Агарін, Зєнков – Зоря.

Попередження: Осика, Агарін – Міхновський, Труба.

Інтерв’ю тренера команди Сергія Шамари можна переглянути тут:  https://www.youtube.com/watch?v=DK-Fuivg9pM

 У другому півфіналі команда Мошен не залишила шансів Колосу із Городищенського району (5:1). Тож, увечері очікувалася затята боротьба з обох сторін. “Хвилясті” вийшли у чорно-червоній формі Східноєвропейського університету і пристрасті зануртували на майданчику. Мошни теж хотіли виграти фінал, але сил виявилося більше у нашої команди. Знову не форсуючи подій, наші футболісти методично тиснули на ворота суперника. Заробили штрафний, який потужно реалізував Максим Авер’янов. Ще одну стрімку комбінацію з флангу замкнув Владислав Сидоренко (2:0). Тож, мошнянам у другому таймі довелося постійно йти вперед і відкриватися. Тоді наші спортсмени зіграли на контратаках і голами Микити Агаріна (двічі) і Авер’янова довели рахунок до розгромного (5:0). Фінальна сирена – “Хвиля-Східноєвропейський університет” реваншується за попередню поразку Мошнам і стає чемпіоном Черкаської області у вищій лізі! А Микита Агарін – кращим гравцем сезону за версією організаторів.

ФІНАЛ

Хвиля-СУЕМ 5 : 0 Мошни

Голи: Авер’янов (2), Сидоренко, Агарін (2).

Попередження: Осика, –  Хрипченко, Дорош.

Про перебіг фіналів – опис, фото і відео – від спортивних кореспондентів Черкащини можна переглянути тут: http://cherkassy-sport.com/associaciya-mini-futbolu/9108-futzal-final-sezonu-onlajn

ВІТАЙМО НАШИХ ЧЕМПІОНІВ!