Керівництво університету обговорило зі студентами будівництво нового гуртожитку

Керівництво університету обговорило зі студентами будівництво нового гуртожитку

Серед планів модернізації матеріально-технічної бази Східноєвропейського університету пріоритетним є будівництво нового комфортабельного гуртожитку. На цьому наголосив ректор вишу Сергій Шамара під час зустрічі зі студентською молоддю.

Для студентів керівництво вишу провело екскурсію стінами нового гуртожитку та поділилося планами з його облаштування. Гуртожиток матиме просторі кімнати, в яких проживатимуть по 4 особи, місця для навчання й відпочинку, кухні з сучасним обладнанням, нові меблі, комфортні душові й вбиральні, пральню, тренажерну залу. Біля гуртожитку буде облаштовано парковку, сквер для відпочинку та майданчик для ігрових видів спорту. Також важливим є місце розташування студентського житла – будівля безпосередньо прилягає до основного корпусу університету, де проводяться навчальні заняття.

– Ми хочемо, щоб новий гуртожиток був максимально комфортним для життя, освітньої підготовки і дозвілля, тому врахуємо всі ваші побажання, – акцентувала радник ректора Наталія Аблязова під час обговорення зі студентами пропозицій з його облаштування.

Будівництво гуртожитку планують закінчити влітку, щоб з вересня студенти могли поселитися в нове помешкання.