Кафедра готельно-ресторанної справи та туризму влаштувала для студентів екскурсію готелем «Україна»

Кафедра готельно-ресторанної справи та туризму влаштувала для студентів екскурсію готелем «Україна»

Напередодні Всесвітнього дня туризму студенти спеціальностей «Готельно-ресторанна справа», «Туризм» та «Менеджмент» взяли участь у спільному виїзному занятті на базі одного з найкращих закладів гостинності міста Черкаси - готелю «Україна».

Завідувач кафедри менеджменту, к.т.н.,  Світлана Козловська, доцент кафедри готельно-ресторанної справи к.е.н. Інна Кочума, та головний менеджер готелю з розміщення Юрій Кривошея ознайомили студентів з головними принципами та напрямами організації готельного господарства, управління процесами забезпечення його життєдіяльності, поділились секретами конкурентоспроможності закладу.

Обговорювались проблеми міжкультурної комунікації в роботі з клієнтами, проведення ефективної комунікативної політики, а також компетенцій, необхідних для успішної роботи в готельно-ресторанному бізнесі.

Студенти оглянули номери різного класу, ознайомились з принципами екологічної поведінки закладу та його соціальної відповідальності.  

Виїздне заняття мало навчально-практичний та мотиваційний характер. Студенти наочно побачили сферу, в якій їм належить стати професіоналами.

Велика подяка керівництву та персоналу готелю за дуже цікаве і змістовне заняття! Дякуємо за поради з вдосконалення освітніх програм та змісту навчання! Сподіваємось на подальшу співпрацю у підготовці майбутніх спеціалістів.