Кафедра дизайну долучилася до благодійного ярмарку

Кафедра дизайну долучилася до благодійного ярмарку

Майстер-клас із виготовлення іграшок для благодійного проекту «Ялинка добра» провели на кафедрі дизайну Східноєвропейського університету цього тижня.

Виручені кошти підуть на придбання новорічних подарунків для дітей, які перебувають на лікуванні в обласному Центрі дитячої онкогематології.

«Ялинка добра» – благодійна акція, ініційована волонтерами організації «Від серця до серця», до діяльності якої активно долучаються наші студенти. Окрім студентської спільноти, у майстер-класі взяли участь і потенційні абітурієнти – учні ЗОШ №4. Юні творці добра натхненно працювали над творчими поробками, вносячи свою частку у велику спільну справу.

Прикраси для «Ялинки добра» підготували і на кафедрі готельно-ресторанної справи та туризму, студенти і викладачі якої теж не могли залишитися осторонь, особливо коли йдеться про підтримку дітей.

Небайдужість до чужого горя спонукає студентів ініціювати подібні заходи та не залишати  хворих  сам-на-сам з бідою. Традиційно напередодні нового року молодь Східноєвропейського організовує благодійний бал із метою збору коштів на придбання подарунків до Дня Святого Миколая для дітей, які потребують допомоги. Наші студенти безмежно вірять у справу, що започаткували в університеті, адже до неї щороку долучається все більше небайдужих людей.