Гостьова лекція від експерта НАЗЯВО

Гостьова лекція від експерта НАЗЯВО

Здобувачі вищої освіти зі спеціальності 072 «Фінанси, банківська справа та страхування», кафедри маркетингу, фінансів, банківської справи та страхування СУРА,

у межах опанування освітніх компонент «Банківська система», «Банківські операції» та «Цифрові фінанси», долучились до Гостьової лекції «Роль новітніх фінансових технологій у розвитку платіжних систем» організованої Державним податковим університетом. Спікер – Віталій Васильович Русин, доктор економічних наук, професор, експерт НАЗЯВО. 
Основними тезами лекції, пана Віталія, стали принципи побудови фінансового ринку, еволюція платіжних систем та імплементація міжнародних стандартів платіжних послуг. Особливу зацікавленість, у присутніх здобувачів, викликали питання цифровізації платіжних систем та ризиків цифрових платіжних технологій.
Дякуємо пану Віталію за цікаву та змістовну лекцію, яка дозволила поглибити знання наших здобувачів. Також висловлюємо особливу подяку, доктору економічних наук, професору, Декану факультету фінансів та цифрових технологій Державного податкового університету – Корнєєву Володимиру Вікторовичу, за організацію цікавого заходу та можливості долучитись до сучасної та актуальної лекції.