Гостьова лекція «Інновація вигідна!/Інновація окупається!»

Гостьова лекція  «Інновація вигідна!/Інновація окупається!»

туденти кафедри маркетингу, фінансів, банківської справи та страхування СУРА, спеціальностей 072 «Фінанси, банківська справа, страхування та фондовий ринок» та 075 «Маркетинг»,

05.02.2023 р. долучились до Гостьової лекції від професорки кафедри економічної теорії, Факультету економіки та фінансів Білостоцького університету – Джоанни Пристром.
Лекція «Інновація вигідна!/Інновація окупається!» присвячена питанням розвитку та впровадження інновації, їхній ефективності для бізнесу та окупності.
Так, основні фінансові аспекти інновацій, що розкриті у лекції, дозволили розширити знання з дисципліни «Фінансові інновації», яку вивчають здобувачі другого(магістерського) рівня, Освітньо-професійної програми «Фінанси, банківська справа та страхування». 
Технологічні аспекти впровадження інновацій є складовою дисциплін «Діджитал-стратегії підприємств» та «Стратегічний маркетинг» для здобувачів другого(магістерського) рівня, Освітньо-професійної програми «Діджитал маретинг». 
Дякуємо пані Джоанні за цікаву лекцію.
Окрема подяка пану Артуру Горбовому та Факультету фінансів та цифрових технологій Державного податкового університету за організований захід.