Футзальна команда Східноєвропейського університету бере призові місця!

Футзальна команда Східноєвропейського університету бере призові місця!

Помітною подією цього навчального року стало створення у нашому університеті футзальної команди “Вікторія”. Заявившись у листопаді 2013 р. до Вищої ліги чемпіонату Черкаської області і не ставлячи попервах високих цілей, студентський колектив істотно додав по ходу його проведення.

Пробна перемога над “Матусовим” (3:1) і відверто випадкова нічия з “Одною Родиною” (2:2) добротно вмотивували “Вікторію”. Команда виграла чотири матчі поспіль, забиваючи не менше 6 голів за гру (із рахунками 6:4, 6:2, 9:0, 6:1 їй поступилися “Червона Слобода”, “Ураган-2”, “Арка-Приватбанк” і “Дніпро-80”).

Принциповий матч із лідером чемпіонату “Холоднянським” футзалісти Східноєвропейського програли 3:4, ведучи більшість поєдинку в рахунку і демонструючи яскраву гру. Поступившись першим місцем у турнірній таблиці, “Вікторія” доклала зусиль, аби залишитися в лідерах (адже перші 4 команди, за підсумками сезону, виходять до престижнішої Екстра-ліги). Відновившись морально перемогою 4:0 над “Мошнами”, наша команда вийшла на “фінішну пряму” чемпіонату.

Тріумф 7:3 над “Живчиком” забезпечив “Вікторії” дострокову прописку в Екстра-лізі на наступний сезон. А  8 лютого валідольною й емоційною перемогою 2:1 над командою “Епіцентра” (див. фото) наші футзалісти забронювали собі щонайменше бронзові нагороди чемпіонату. На разі залишився матч “за друге місце” з командою “Азоту”. Матч, на який запрошуємо всіх студентів Східноєвропейського університету та шанувальників команди поза межами навчального закладу (дату і час проведення гри шукайте в анонсах на сайті “Черкаський спорт” www.cherkassy-sport.com ).

– Вік-то-рі-я! Вік-то-рі-я!!