День юриста у Східноєвропейському університеті

День юриста у Східноєвропейському університеті

7 жовтня спільнота Східноєвропейського університету привітала своїх правників з нагоди святкування Дня юриста. Керівництво університету, професорсько-викладацький склад і студенти юридичного інституту зібралися в актовій залі, аби ще раз наголосити на важливості професії юриста та його щоденній відповідальності перед собою і суспільством.

Урочистості відкрила ректор вишу, наголосивши на місії правників: «День юриста об’єднує всіх тих, хто стоїть на обороні конституційних прав і свобод громадян. Бути юристом – одночасно почесно та відповідально. Сьогодні немає такої сфери діяльності, державного органу чи підприємства, які б обходилися без консультації юриста. Щодня до правників за порадою звертаються тисячі людей. Рівнем вашого професіоналізму та принциповості визначається не лише стан правової культури нашого суспільства, а і його стабільність та моральний клімат. Міцного здоров’я вам, невичерпної енергії, плідної праці та успіхів у вашій благородній справі!».

За плідну педагогічну діяльність із навчання студентів-правників та з нагоди професійного свята ректор відзначила грамотами викладачів юридичного інституту: Л. М. Товстопят, М. М. Сивака, В. А. Смаглія та Л. В. Кузнецову. Також за наполегливе здобуття юридичних знань і успіхи в навчанні грамотами були нагороджені студенти спеціальності «Право»: А. Литвиненко, В. Колесник, О. Колбухова, І. Биковець.

Привітання на адресу наших правників підготував і студентський актив. Вони не оминули цього свята і вкотре продемонстрували, що вміють не лише старанно навчатися, а й розважатися та відпочивати. Молодь презентувала глядачам тематичні гумористичні мініатюри, жартівливі відеосюжети, танцювальні й вокальні вміння.

Зі святом, дорогі юристи! Успіхів на професійній ниві!