День відкритих дверей у Східноєвропейському університеті економіки і менеджменту

День відкритих дверей у Східноєвропейському університеті економіки і менеджменту

У перший день весни, 1 березня, двері Східноєвропейського університету економіки і менеджменту гостинно відчинились для усіх охочих завітати до одного із флагманів освіти у м. Черкаси.

З 10 години ранку у холі начального закладу майбутніх абітурієнтів, їх батьків, вчителів та і просто бажаючих долучитись до свята Дня відкритих дверей СУЕМ та більше дізнатись про сучасні і перспективні спеціальності вітали представники ректорату, директори інститутів та професорсько-викладацький склад кафедр. У відео-конференцзалі університету для відвідувачів проводилась презентація СУЕМ та Коледжу економіки та управління. Згодом розпочиналась екскурсія закладом, під час якої гостям ВНЗ демонструвались аудиторії, спеціально обладнані для навчання та відпочинку студентства. Особливе захоплення викликало відвідування Навчально-тренувального банку СУЕМ, створеного з метою практичної підготовки студентів університету до роботи у банківській сфері. Наприкінці кожен відвідувач отримував рекламні брошури, пам’ятки щодо умов вступу на різні спеціальності університету та довідкову інформацію стосовно того, де зможуть працювати випускники кожного окремого фаху.

Заходи до проведення Дня відкритих дверей тривали до 16 години. Загалом, понад 150 осіб у цей день ще раз переконались, що Східноєвропейський університет економіки і менеджменту – навчальний заклад, гідний їх довіри на шляху до успішного майбутнього.