День практико-орієнтованого навчання студентів-правників Фахового коледжу СУРА

День практико-орієнтованого навчання студентів-правників Фахового коледжу СУРА

Студенти 3 курсу Фахового коледжу СУРА, спеціальності 081 "Право" протягом навчального року, проходять практико-орієнтоване навчання на базі Департаменту управління справами та юридичного забезпечення Черкаська міська рада під керівництвом директорки департаменту Катерини Пидорич.

В межах Дня практико-орієнтованого навчання студентська молодь неодноразово відвідувала судові засідання, засідання виконкому та сесії ЧМР. У рамках нещодавнього візиту до ЧМР, юні юристи ознайомилися зі структурою та функціональною діяльністю органу місцевого самоврядування міста, отримали нагоду поспілкуватися з міським головою Анатолієм Бондаренком, секретарем міськради Юрієм ТРЕНКІНИМ та депутатами, які розповіли про особливості своєї роботи в міській раді. Ця зустріч дозволила студентам глибше зрозуміти процеси прийняття рішень на місцевому рівні, а також дізнатися про виклики та перспективи розвитку міста.

Присутність на сесії у якості слухачів дала змогу студентам-правникам на власні очі побачити, як проходять засідання та обговорення важливих для громади питань. Такі заходи є важливим елементом практико-орієнтованого навчання, адже вони сприяють формуванню у студентів практичних навичок та розуміння реальної роботи органів місцевого самоврядування.

Щиро вдячні Черкаській міській раді за надану можливість та цікавий і пізнавальний дискурс для наших студентів!

Щиро дякуємо Департаменту управління справами та юридичного забезпечення Черкаської міської ради, особисто Катерині ПИДОРИЧ, за плідну співпрацю та всебічне сприяння професійного розвитку студентства Фахового коледжу СУРА!

РАЗОМ-СИЛА!
З ВІРОЮ У ЗСУ!
Все буде Україна!