Цифрова трансформація фінансового сектору

Цифрова трансформація фінансового сектору

30 квітня викладачі кафедри маркетингу, фінансів, банківської справи та страхування та здобувачі ОПП «Фінанси, банківська справа та страхування» прийняли участь у науково-практичному форумі «Цифрова трансформація фінансового сектору».

Захід організований Державним податковим університетом за сприяння Міністерства фінансів України та Міністерства цифрової трансформації України. Основним акцентом зустрічі була цифрова трансформація, яка «дає можливість використовувати освіту і науку раціонально та правильно в різних сферах» наголосив в.о. ректора Дмитро Серебрянський. Заступник міністра фінансів України з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації Олександр Грубіян ознайомив учасників форуму з основними кроками Мінфіну в напрямку цифровізації, а саме: оптимізація процесів оподаткування, розробка нової системи бюджетного планування та використання бюджету тощо.
Учасники форуму обговорювали питання  пріоритетних напрямів розвитку цифрової трансформації фінансового сектору України, інтеграції новітніх цифрових технологій в економіку країни. До обговорення долучились представники бізнесу, банкіри, науковці та студентство.