Атестаційний екзамен – кульмінаційний момент академічної подорожі

Атестаційний екзамен – кульмінаційний момент академічної подорожі

На кафедрі теорії і практики перекладу ті іноземних мов факультету права та гуманітаристики Східноєвропейського університету імені Рауфа Аблязова 11 червня пройшов атестаційний екзамен зі спеціальності 035 «Філологія» за спеціалізацією 035.041 германські мови та літератури (переклад включно), перша – англійська.

Здобувачі освітньо-професійної програми «Германська філологія та переклад» продемонстрували свої знання з профільних дисциплін і підтвердили високий рівень знань, аналітичні здібності та критичне мислення з різних аспектів філології. Екзаменаційна комісія зазначила, що цьогорічні випускники-бакалаври – неймовірні. 

Крім навчання наші випускники ефективно показали себе в наукових розвідках, конкурсах, Днях відкритих дверей, університетських заходах, інтерактивних подорожах. Наші бакалаври з усім впоралися і не втратили найцінніше – орієнтири і принципи, які допоможуть їм бути успішними, розвиватися самим і розвивати Україну! Викладачі кафедри пишаються своїми випускниками і, безперечно, чекають на кожного з них незабаром у магістратурі. 
До зустрічі у рідній Альма-матер!