«А ви знаєте, наш випускник Ігор Єфімов зараз відомий фотограф?».

«А ви знаєте, наш випускник Ігор Єфімов зараз відомий фотограф?».

Так розпочалась тісна співпраця з Ігорем, вже як з професійним фотографом, а не студентом. Сьогодні мова піде про людину-митця з пронизливим поглядом та величезним серцем, що може вмістити переживання та біль дитини. Іронічного, чуттєвого та доброго фотохудожника Ігора Єфімова.

Наша зустріч з ним, як з професійним фотографом розпочалась з пошуку фотографа-репортажиста для супроводу випускного свята. Ми шукали фотографа, який міг би зробити не просто репортаж, а створити справжню магію на світлинах. Того, хто збереже кожну емоцію, кожний хвилюючий та неповторний момент. Нам хотілось «живих» фото, на яких горять очі, які не потребують пояснень … таких, щоб на них здавались живими навіть наші статуї леви на вході. Портфоліо більшості черкаських фотографів рябіли постановочними красивими фото, дбайливо виставленим світлом, запрограмованими емоціями..

«Майстер репортажної зйомки, учасник виставок…». Після перегляду його робіт стало остаточно зрозуміло – Ігор – фотограф, якого ми шукали.

Саме так з’явились атмосферні та яскраві колекції фото про випускників Університету.

На цьому збіг наших інтересів та життєвих цінностей не завершився. Університет не перший рік опікується дітьми, що знаходяться на лікуванні в Черкаському онкоцентрі. А Ігор підтримав малечу через фото, зробивши зворушливі кадри про біль та щоденну боротьбу з хворобою маленьких героїв.

Роботи Ігора такі прості і водночас «глибокі», такі що змушують замислитись... Маршрутки, черкаські рибалки і купальники в ополонці, бабусі і красиві дівчата - все це наше черкаське просте людське життя, закарбоване об’єктивом камери та руками Ігора…

Раді бути причетними до творчості Ігора. Познайомитись з його творчим доробком можна тут

Кожен навчальний заклад пишається своїми випускниками і Східноєвропейський університет не виключення. Саме тому цим постом ми вирішили започаткувати рубрику #випускник_сура в якій будемо розповідати про наших успішних та талановитих випускників, які своїм прикладом надихають, захоплюють та мотивують.