2 травня студенти спеціальності 075 «Маркетинг» завітали до компанії MANEZH.

2 травня студенти спеціальності 075 «Маркетинг» завітали до компанії MANEZH.

MANEZH – лідер в розробці та виготовленні сонцезахисних систем на ринку України та за її межами. За 28 років своєї історії компанія не просто досягла лідерства на ринку, а стала формувати його. На сьогодні MANEZH має понад 7500 реалізованих проектів в Україні та закордоном, більше 10 патентів на власні технології та вузли.

В невимушеній обстановці студентство та викладачі мали змогу познайомитися з історією становлення та успіху компанії, її цінностями та були залученні до діалогу. 
Керівник закладу - Марина ДЯЧЕНКО - яка як ніхто розуміється на ролі маркетингу в умовах жорсткої конкуренції та необхідності постійної трансформації бізнесу, знайшла час і любʼязно зустріла нас в офісі. Під час зустрічі пані Марина поділилася своїм особистим досвідом та деякими секретами успішності в маркетинговій діяльності, приділивши особливу увагу поняттю «бізнес моделі» та «стратегії підприємства».

В ході зустрічі студенти також мали змогу побачити наживо процес виробництва та результати впровадження системи «Ощадливого виробництва».

Наприкінці заходу студенти висловили свої враження та мали змогу задати питання. 
Дякуємо за цікаву, пізнавальну та невимушену зустріч.