10 років потому: в Східноєвропейському відбулася зустріч випускників кафедри обліку і аудиту

10 років потому: в Східноєвропейському відбулася зустріч випускників кафедри обліку і аудиту

Рідна альма-матер – це те місце, куди хочеться повертатися незалежно від віку і того, скільки часу минуло після закінчення навчання. Через 10 років після отримання диплома до Східноєвропейського університету економіки і менеджменту завітали випускники кафедри обліку і аудиту.

Нині вони працюють в різних галузях народного господарства України головними бухгалтерами, спеціалістами відділів фінансів і бухгалтерського обліку, фахівцями з тендерів і на інших посадах.

Серед випускників відчувалося хвилювання, адже цього дня вони мали можливість подумки повернутися у студентські роки, зустрітися з одногрупниками і наставниками. Вони радо привітали свого куратора – старшого викладача кафедри обліку і аудиту Ніну Свєтлову. Саме до неї з ініціативою влаштувати зустріч випускників звернулася староста групи МБ-21 (2007 року випуску) Галина Коробенко.

У невимушеній атмосфері учасники зустрічі спілкувалися один з одним, розповідали різні життєві історії і ділилися планами на майбутнє. Звичайно ж, не обійшлося без спільних світлин у навчальних аудиторіях та на фоні символіки рідного вишу, який дав їм путівку у самостійне життя.

– Надзвичайно приємно, що наші випускники не забувають свій університет. Вони часто приходять до нас в гості і самі ініціюють такі зустрічі, – розповідає Ніна Свєтлова. –  Ми завжди раді бачити випускників, за період навчання дуже звикаємо до них, і вони стають для нас дійсно рідними. Ми пишаємося ними, адже вони стали фахівцями своєї справи й побудували успішну кар'єру.