IMPROVE YOUR ENGLISH USING SOCIAL MEDIA TIPS

IMPROVE YOUR ENGLISH USING SOCIAL MEDIA TIPS

Хочеш прокачати свою англійську? Поради на літні канікули!

Дотримуйтесь наших tips і рекомендацій, і Ви з легкістю зможете використати соціальні мережі для самостійного вивчення і поліпшення своїх знань з англійської мови:
1. Користуйтеся додатками (apps) для вивчення англійської, особливо якщо ви новачок. Впевненим користувачам рекомендуємо звернути увагу на фільми і серіали, а також прослуховування підкастів. Зверніть увагу не останні, якщо вчити англійську для роботи і є завдання вивчити спеціалізовану лексику.

2. Почніть записувати сторіз і писати пости у своїх соц. мережах на англійській. Максимальне занурення в мову допоможе Вам побороти страх і ніяковість говорити англійською.

3. Використайте форуми, коментарі і сторінки по інтересах для спілкування з носіями.

4. Підпишіться на англогомовних блогерів (blogers), ютуберов (YouTubers) і інфлюенсеров (influencers). Таким чином Ви зможете прокачувати свої listening skills, а також поповнюватимете словниковий запас цікавою і актуальною лексикою.

5. Не бажаєте блогерів? Тоді зробіть вибір на користь тематичних сторінок! Вибирайте те, що подобається і проводьте час в інтернеті з користю.