Василь Шкляр підписав книгу для наших студентів

Василь Шкляр підписав книгу для наших студентів

Суботи, що минула, студенти та викладачі Східноєвропейського університету зустрілися з автором сучасних українських бестселерів – Василем Шклярем.

У книжковому магазині “Буквиця”, який широко практикує зустрічі з відомими в Україні людьми, зібралося чимало черкащан. Були серед них і наші педагоги та вихованці.

img_3620

Василь Шкляр познайомив присутніх із прототипами героїв своїх книжок, присвячених сьогоднішньому визволенню Батьківщини, – реальними волонтерами і бійцями. Лейтмотивом зустрічі стала відома думка письменника: “Кажуть, герої не вмирають, але я хотів би, дуже хотів би, щоб вони замість бути героями жили. Тут, на землі, вони потрібніші, ніж на небі. Тут є багато такого, чого без них не зробить ніхто”.

img_3614

По завершенні заходу прозаїк підписав свій новий бестселер “Чорне Сонце” для студентів Східноєвропейського університету. Із цією “думою про братів азовських” та кількома іншими творами В. Шкляра, які увійшли до останнього видання, можна буде ознайомитися в читальній залі нашої бібліотеки.

585-1