Успіх студентки Чабанової

Успіх студентки Чабанової

Студентка спеціальності „Економічна кібернетика” Анна Чабанова за результатами презентації проекту „Розрахунок економічної ефективності використання сонячних фотоелектричних станцій” відзначена спільною грамотою Міністерства освіти і науки та Всеукраїнської молодіжної громадської організації „Молоді регіони”, та запрошена група Спілки молодих новаторів та винахідників України

Представлення роботи відбулось під час проведення фінального етапу проекту „Молоді науковці” у секції „Енергозберігаючі технології”, який відбувся 25.11.2011р. у м. Києві у Національному технічному університеті України "Київський політехнічний інститут".

Учасників привітали гості та наставники форуму: ректор НТУУ «КПІ» Михайло Згуровський, Голова Комітету Верховної Ради України Максим Луцький, Перший заступник Міністра економічного розвитку і торгівлі Вадим Копилов та Перший заступник Голови Державної служби молоді і спорту України Сергій Глущенко.

Співорганізаторами проекту „Молоді науковці” стали Міністерство освіти і науки, молоді та спорту України та Всеукраїнська молодіжна громадська організація „Молоді регіони”.