Захист кваліфікаційних робіт ОС «бакалавр» зі спеціальності 073 «Менеджмент» 20-21 червня 2024 р.

Захист кваліфікаційних робіт ОС «бакалавр» зі спеціальності 073 «Менеджмент» 20-21 червня 2024 р.

Уже сьогодні Черкащина отримала фахівців, які днями захистили свої кваліфікаційні роботи в межах спеціальності «Менеджмент» на кафедрі менеджменту і адміністрування Східноєвропейського університету імені Рауфа Аблязова.

Захист організовано відповідно до вимог і стандартів, що регулюють освітній процес в виші. У ньому взяли участь студенти, які успішно пройшли усі стадії підготовки та написання своїх робіт під керівництвом викладачів кафедри. Майбутні випускники продемонстрували не лише глибокі знання в області досліджень, а й уміння аналізувати та робити висновки з отриманих результатів. 

Під час захисту студенти представляли основні результати наукових робіт, відповідали на запитання членів комісії та обговорювали важливі аспекти досліджень. Їм вдалося продемонструвати високий рівень підготовки та навички ведення ділової комунікації.

Усі студенти отримали оцінки, що цілком відповідають рівню знань та докладених під час написання робіт зусиль. Викладачі кафедри вкрай задоволені такою підготовкою. Вони переконані, що проведення наукових заходів для підвищення академічних досягнень та професійного росту майбутніх фахівців у галузі менеджменту – ліпший спосіб, аби студенти мали змогу не лише отримати необхідні для майбутньої професії знання чи досвід, а й застосовувати їх практично.
Бажаємо студентам подальших наукових і кар'єрних успіхів!