У Східноєвропейському університеті зібрали 10 тисяч гривень на благодійність!

У Східноєвропейському університеті зібрали 10 тисяч гривень на благодійність!

Майже десять тисяч гривень зібрали під час благодійного балу «Назустріч мрії» у Східноєвропейському університеті економіки і менеджменту.

Кошти будуть спрямовані на придбання солодощів і подарунків до Дня Святого Миколая для вихованців Корсунь-Шевченківської школи-інтернату, Черкаського притулку для дітей «Теплий дім», дітей з онкозахворюваннями, дітей учасників АТО.

У святковій залі університету задля благодійної справи зібралися представники обласної влади, громадських організацій, студенти і викладачі вищих навчальних закладів міста. Ведучими заходу були актор і режисер черкаського драмтеатру Олесь Павлютін та викладач Східноєвропейського університету Інна Кушнір.

Відкриваючи захід, ректор університету наголосила на благородній місії проведеного балу та подякувала всім присутнім, які не залишилися осторонь і взяли участь в урочистостях, виявляючи тим самим свою небайдужість до дітей, що потребують допомоги.

Із вітальним словом виступив заступник голови – керівник апарату Черкаської облдержадміністрації Віталій Коваль. Він наголосив на тому, що Східноєвропейський університет є лідером серед навчальних закладів області у проведенні благодійних і соціальних акцій. Віталій Володимирович подякував керівництву і колективу університету за проведення таких заходів і закликав інші навчальні заклади сприяти активному розвитку доброчинності.

Від Черкаського окремого автомобільного батальйону з підвозу пального зі словами вдячності до університетської родини звернувся Андрій Більда. Він підкреслив, що Східноєвропейський університет першим відгукнувся на його прохання допомогти черкаському автобату й нині продовжує надавати всебічну підтримку. Напередодні благодійної акції професорсько-викладацький склад і студенти закладу зібрали кошти та придбали дітям військових новорічні подарунки.

Атмосферу тепла і добра створювали студенти зі своїми музичними номерами і танцюристи студії «Лілея». Учасники заходу насолоджувалися музикою, танцювали, душевно спілкувалися, даруючи один одному новорічний настрій. Упродовж вечора всі охочі могли долучитися до акції, поклавши кошти до скриньки.

Східноєвропейський університет і надалі проводитиме благодійні заходи, залучаючи до них дедалі більше небайдужих людей. Такі акції допомагають розвивати у студентів гуманність, небайдужість до чужого горя, вміння співчувати.