Східноєвропейський університет та Teletrade D.J. – партнери

Східноєвропейський університет та Teletrade D.J. – партнери

Східноєвропейський університет економіки і менеджменту реальними справами доводить твердження, що наданні різнобічні можливості до освоєння новітніх професій це успіх в трудовій кар’єрі сьогоднішнього студента та гарантія стабільної діяльності навчального закладу на ринку освітніх послуг.

Так 26 січня 2012 року в Східноєвропейському університеті урочисто підписано договір про співробітництво з Teletrade D.J.

Умовами договору передбачено реалізація спільних проектів щодо впровадження спеціалізованих навчально-професійних курсів з підготовки фахівців для роботи на міжнародному фінансовому ринку, розробки навчально-методичних посібників тощо.

Фактично Східноєвропейський університет спільно з Teletrade D.J. втілює власне стратегічне завдання щодо наближення роботодавця до процесу професійної підготовки студентів та надання випускникам першого робочого місця.

Про успіхи та результати буде сказано за наслідками реалізації проектів, однак основу для проведення фундаментальних змін в підходах до освітньо-професійної підготовки студентів покладено.

Практики та науковці взяли курс на розробку інновацій в системі професійної підготовки молодих українців.