СУЕМ у національному бізнес-рейтингу

СУЕМ у національному бізнес-рейтингу

Східноєвропейський університет економіки і менеджменту визначено «Лідером галузі 2011». Наш заклад посів 11-те місце в Україні серед підприємств по напряму «Вища освіта» (код 80.30.0 за Класифікацією видів економічної діяльності (КВЕД)).

Національний бізнес-рейтинг вручить нашому університету "Національний сертифікат" із зазначенням місця у виді економічної діяльності, нагороду «Лідер галузі 2011», а керівника підприємства буде представлено до нагородження орденом «Бізнес слава».

Національний бізнес-рейтинг побудований виключно на офіційних даних Державних органів статистики України, який упродовж шести років виконує аналіз діяльності понад 300 000 підприємств України усіх форм власності за чотирма критеріями:

  • обсяг реалізованої продукції;
  • заробітна плата;
  • чистий прибуток;
  • продуктивність праці.

Рейтинги кожного з критеріїв є складовими загальних балів та місця підприємства серед конкурентів. Система рейтингів є чіткою, прозорою та виключає участь аутсайдерів і випадкових підприємств. Дані про лідерів Національного бізнес-рейтингу публікуються в офіційному каталозі Торгово-промислової палати України - «Торгово-промислова Україна». Каталог накладом 15 000 екземплярів, розповсюджується серед членів Торгово-промислової палати України та торгових і дипломатичних представництв в Україні 132 країн світу.

Офіційна презентація даних Національного бізнес-рейтингу та урочиста церемонія нагородження Лідерів економіки України відбудеться 22 грудня 2011 року в конгрес-холі Торгово - промислової палати України.