Східноєвропейський університет приймав Черкаських акторів

Східноєвропейський університет приймав Черкаських акторів

Актори черкаського драматичного театру виступили з документальною виставою «Місто на Ч» на сцені Східноєвропейського університету 6 листопада.

Актова зала вишу була заповнена викладачами, студентами і запрошеними школярами, які прийшли на день відкритих дверей та водночас отримали змогу насолодитися театральним мистецтвом.

Дійство розпочалося у холі навчального закладу, де народна артистка України Тетяна Крижанівська провела віртуальну екскурсію містом Черкаси та згадала про історію Східноєвропейського університету. Далі хід вистави продовжився у залі. Жодних декорацій, костюмів і гриму. Головні інструменти акторів – мова, жести і, звісно ж, талант. Митці представили епізоди з життя звичайних людей. У центрі сюжету – дівчина зі столиці, яка приїхала шукати свого хлопця, але помилилася містом на «Ч» – замість Чернігова приїхала до Черкас. Шукаючи одного хлопця, вона закохалася в іншого і залишилася в місті назавжди.

Гра акторів справила незабутнє враження на глядачів, особливо на тих, хто вперше поринув у атмосферу сценічного дійства. Митці від усієї душі дарували свій талант, а публіка дякувала їм за це щирими і теплими оплесками.

Ректор університету висловила вдячність акторам і режисеру театру Олесю Павлютіну за багаторічну співпрацю, привітала Тетяну Крижанівську з присвоєнням почесного звання «Народний артист України» та Наталію Панєкіну з нагоди дня народження.