Приватній вищій школі бути…

Приватній вищій школі бути…

13 серпня 2012 року в Східноєвропейському університеті економіки і менеджменту з робочим візитом перебував народний депутат України 6 скликання, керівник фракції Комуністичної партії України Верховній Раді Симоненко Петро Миколайович.

Симоненко П. М. з цікавістю ознайомився з науковим надбання навчального закладу та докладно розглянув регламентні аспекти забезпечення офіційної діяльності навчального закладу відповідно до вимог Міністерства освіти і науки, молоді та спорту.

Народний депутат України Симоненко П. М. виступив перед трудовим колективом та студентами університету. Під час виступу він провів аналіз соціально-економічного становища України та представив на розсуд аудиторії бачення Комуністичної партії України щодо врегулювання гострих проблем сьогодення.

Окрім того, присутніх цікавила позиція Комуністичної партії України та особисто Симоненка П. М щодо перспектив приватної вищої школи в Україні. На це було висловлено думку, що в Україні має бути потужна державна система освіти, поряд з якою повинна діяти й приватна освіта. Також було сказано, що це право вибору кожного студента – в якому навчальному закладі навчатися.

На завершення свого перебування в навчальному закладі Симоненко П. М. посадив дерево на алеї почесних гостей університету та зробив запис у книзі почесних гостей.