Міжвузівський брейн-ринг у СУРА

Міжвузівський брейн-ринг у СУРА

У Східноєвропейському університеті імені Рауфа Аблязова відбувся міжвузівський брейн-ринг.

У заході взяли участь 5 команд, які представляли 4 університети нашого міста - господарі заходу - Східноєвропейський університет імені Рауфа Аблязова, Черкаський національний університет імені Богдана Хмельницького, Черкаський інститут пожежної безпеки імені героїв Чорнобиля та Черкаський державний технологічний університет, від якого брали участь 2 команди.

Студенти мали нагоду позмагатися у кмітливості та обізнаності протягом 5 раундів гри. Найцікавішим для команд виявися раунд з відео-запитаннями від адміністрації Східноєвропейського університету - президента Наталії АБЛЯЗОВОЇ, ректора Ії ЧУДАЄВОЇ, першого проректора Сергія САВЧЕНКА та представниці Національної академії наук України, доцента кафедри публічного і приватного права СУРА - Анни ЛАНДІНОЇ.

Окрім основних запитань брейн-рингу учасники давали відповіді на питання від глядачів, членів жюрі та один одного, чим змогли заробити додаткові бали в скарбничку своєї команди.

Ректор університету висловила вдячність за участь у заході представникам закладів вищої освіти та вручила їм подяки.

Не залишились без уваги й глядачі, найактивніші вболівальники, які ставили найцікавіші питання для команд також отримали відзнаки.

Дякуємо усім присутнім за участь у нашій інтелектуальній грі!