Міжнароний день студента у Східноєвропейському університеті

Міжнароний день студента у Східноєвропейському університеті

Блискучим, сповненим позитивних емоцій і веселощів видалось святкування Міжнародного дня студента в Східноєвропейському університеті.

Аби привітати молоде покоління з цим днем, в актовій залі вишу зібралися ректорат університету, професорсько-викладацький склад і, звісно ж, студенти.

– Ми пишаємося Вашими досягненнями! Ви – завзяті до навчання і науки, талановиті, активні у самоврядуванні, вмієте мислити і творити. Цінуйте кожну мить прекрасної студентської пори, намагайтеся плідно використовувати цей час, примножуючи свій інтелектуальний, творчий і культурний потенціал, адже студенти Східноєвропейського – найкращі!

4547 (10)

Приємним моментом стала традиційна церемонія нагородження кращих студентів вишу. Ректор вручила кращим студентам грамоти за успіхи в навчанні, зразкове ставлення до навчального процесу, активну участь у громадському житті та з нагоди Дня студента, а таких виявилось чимало.

Під час святкового концерту молодь, в свою чергу, потішила дотепним гумором, продемонструвала вокальні, хореографічні, театральні таланти, здібності з декламування віршів й навіть записала відеозвернення до студентів зі словами привітань. Чимало цікавих номерів було присвячено саме студентському життю.

4547 (1)

Щиро привітав студентську молодь з Міжнародним днем студента начальник управління в справах сім’ї, молоді та спорту Черкаської ОДА  Максим Зеленський, який побажав студентам, щоб їхнє студентське життя назавжди залишилося у пам’яті як безкінечне, прожите на одному диханні свято молодості, романтики, інтелекту, щоб у житті завжди були радості пізнання, чудові досягнення і незабутні звершення, та вручив грамоти від управління за активну участь у молодіжних заходах міста.

Ще одним святковим сюрпризом став величезний та дуже смачний торт – солодкий подарунок студентам від адміністрації університету.

4547 (3)

Колектив Східноєвропейського університету вітає студентську молодь  з Міжнародним днем студента та зичить успіхів, нових злетів і перемог в ім’я України. Ви, без перебільшення, є надією нашої Батьківщини, її сподіванням на краще майбутнє!